Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mamma dör... Och jag kan inget göra... Jag vill bara skrika... Men ingen hör... JAG ÄLSKAR DIG LILLA MOR


Hjälplöst tillstånd



Hjälplöst ser jag på
Hjälplöst lyssnar jag
Hjälplöst famlar jag i mörker
Hjälplöst ser jag henne vissna

Tillstånd av hjälplöshet
Tillstånd av svarthet
Tillstånd av bitterhet
Tillstånd av sorg

Jag försöker peppa
Jag försöker bara finnas till
Jag försöker vara en bra dotter
Jag försöker men det räcker inte

Ibland möts jag av ilska
Ibland av tårar
Ibland får jag skäll
Ibland är allt som vanligt

Hennes liv kantas av sjukdom
Hennes liv kantas av läkare
Hennes liv kantas av mediciner
Hennes liv kantas av oro
Hennes liv kantas av biverkningar

Varför är jag trött
Varför känner jag mig värdelös
Varför räcker jag inte till
Varför kan jag inte klona mig

Det handlar inte om mig
Det handlar om henne
Det är jag som lever
Det är hon som får gå

Mitt liv är i oordning
Jag slit i tu
Mamma
Jobbet
Familjen
Alla drar i mig
Jag är nog en egoist

Jag är i ett hjälplöst tillstånd
Där ingen hör mig




Lynx © M











Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-09 00:32



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Avsked är svåra ... tro mig!
Att räcka till är svårt ... tro mig!
Orka ge av sig själv är svårt ... för jag är bara endast en människa.
Kramar om/ kram
2012-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Hjälplösheten känner jag igen. Att bara stå vid sidan och inte kunna göra allt bra, hur mycket jag än vill det...Men du är inte ensam. Det finns någon som hör dej...
2012-07-09

    ej medlem längre
Så var det för min mor också....Gud signe å hjälpe...
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP