Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad genom stan

Det var en enkel sak,
nästan för bra för att vara sann.

Då du glömde mitt namn och kysstes som om tvivel inte fanns.
Tog en promenad genom en nattsvart stad, på gränsen till exstas.




Fri vers av Hemlig_flicka
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-09 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlig_flicka