Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flumm :-)


Ta en chans idag.
Sluta spela svår.
Ge dina känslor, för världen väntar på dig.
Var sådär filmstjärneaktig.
Gå till ett nytt ställe och le för dig själv.

Tro på att om du bara vill, så kan du.
Alla är oslagsbara. Låt inte dina ärr visa vägen.




Prosa av Hemlig_flicka
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-06 16:59



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Gillar den här, även om den inte verkar skriven för mig (en man). Eller så kanske den är det? Åh gud!
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Hemlig_flicka