Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

Träden växer sig högre här, vill mer
I någon annans barndom flimrar vi förbi som sommardamm
Det regnar in
På andra sorters träd
I andra sorters ögonblick
Himlen lämnar sitt spår på din jacka då
Du behövde aldrig röra vid avtryckaren för att döda
För at ta död
Jag lyssnar till musiken
Men jag tittar på dig
Dig
Det är så löjligt hur du får mig fastän jag inte ger
Fastän du inte tar




Fri vers av ManOfConstantSorrow
Läst 105 gånger
Publicerad 2012-07-09 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ManOfConstantSorrow
ManOfConstantSorrow

Senast publicerade
*
*
*
* Se alla