Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

Vill köpa mig ett annat liv, ett nytt liv
Dra mina klor längs andra väggar
Annan skit under naglarna
Bära en annan krona, vävd utav andra fingrar
Andas andra gator, andra dagar
Dra mig ur den här luften, tung utav pollen och regn som lät bli att falla
Dra mig ur skog med kvistar kors och tvärs
Dra med mig genom smutsen och ut i det rena
Det blöta, sexiga ljuset utav gator med musik och trafik
Tunna flickor utan bröst fast med stora ögon som suger in en
Vars är världen där de söta drar med en in på toaletten och särar på benen för en
Blottar allting utom själen, slickar en över ansiktet och viskar
Knulla mig
Ler före och efter
Det här väntrummet känns trångt och väldigt
Slit skjortan av mig, kyss mitt bröst, kyss mig
Mig
Ge mig din ring och säg åt mig att spara den tills
Du kommer




Fri vers av ManOfConstantSorrow
Läst 139 gånger
Publicerad 2012-07-09 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ManOfConstantSorrow
ManOfConstantSorrow

Senast publicerade
*
*
*
* Se alla