Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarbild




Solen

Solen går i moln
Solen går i moll
Solen går i barndom


Igår blir i morgon
Nuet är framtiden

 


Regnet är utan karta




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-10 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP