Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Dansa med mig min vän.
Skratta med mig min vän.
Sjung med mig min vän.

Jag saknar dig min vän.
Fäll inga tårar min vän.
En vacker dag syns vi igen, min saknade vän.




Fri vers av Izabella Bölander
Läst 426 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-10 15:22



Bookmark and Share


    Loffe
Enkelhet är bra. Den här är enkel - och bra.
Längtande och kärleksfull. Fint skrivet!

// Loffe
2012-07-12

  bittemi VIP
Fin!
2012-07-12

    ej medlem längre
Mycket vackert.
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Izabella Bölander
Izabella Bölander