Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga släppa kontrollen

Så mycket känslor på en och samma gång, försöker gömma mig.
Men känslorna mina finner mig vart jag en försöker att gömmer mig.
Jag är rädd, så mycket på en och samma gång, när ska jag våga släppa kontrollen?
Att gömma sig är ju bara en tillfällig lösning.
Jo tack jag vet.
Det är jobbigt, men älskling?
Jag släpper taget om kontrollen nu.
Kommer du att finnas där och ta i mot den, när jag faller?
Älskling jag faller nu.

/Izabella Bölander




Fri vers (Fri form) av Izabella Bölander
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-21 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Izabella Bölander
Izabella Bölander