Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att släppa taget.

Hon vill släppa taget
hon vill bli fri
men hennes rädsla hindrar henne.
Flickan gråter av smärtan, smärtan av att inte våga släppa taget.
Under tiden som har gått har hon funderat och funderat
hon måste börja inse och förstå att ingeting ska komma och stå i hennes väg.
Flickan kanske inte behöver dig, men någonstans där inne ,
finner hon en röst som ropar ditt namn, om och om igen
och håller henne tillbaka
Flickan är nu åter igen tillbaka på ruta ett.
Detta fungerar inte längre hon måste våga släppa taget.
Hennes hjärta skriker, hennes huvud gör ont, hennes mage gråter av saknad.
gråter av skanad för att åter igen få se själv.
Ni kan ju försöka förstå, men hon tvingar er inte att förstå.
För varje sak hon gör,
så är hon rädd att allt åter igen blir skit.
Ni ber flickan att vara stark.
ni ser flickan som stark.
Men innerst inne känner hon sig helt chanslös.
Hon önskar att hon kan släppa taget och åter igen få se sig själv som hon var innan.




Fri vers av Izabella Bölander
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-10 15:28



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Starkt om att som jag läser, separera från barndomen men att frigöra sig öht är ju en så smärtsamt utdragen kamp mot rädslan...kasta sig ut...ja sannerligen en konst !
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Izabella Bölander
Izabella Bölander