Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och även om hösten är vacker så vill jag ha sommaren kvar.

Älskar dig,
för den du är,
men saknar också den du var.

Vill rädda dig från åldrandet,
även om det grå håret är vackert
och vägarnas heldragna linjer
enbart visar att du levt rikt.

Ja, jag vill rädda dig,
eftersom mina egna vägar
aldrig kommer att komma ikapp,
i vart fall inte samtidigt.

Jag vill inte stanna tiden
för att slippa åldras själv.

Är bara rädd för att leva dig förutan.




Fri vers av Tina-sol
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-11 10:59



Bookmark and Share


  träsnidaren
En poetisk och filosofisk text som är mycket tänkvärd och vackert uttryckt!
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol