Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyssligt Lugn

Chevre sallad en så kallad
Med Brysselkåls Pure och WasabiCreme
Oxfile med Kammut o härligt samkväm
Vad härligt när man får sitta inne och mysa
Att exprimentera med mat gör mig glad
även om den nyfunna smaken
ibland vill få mig att vända blad
Känna lukten av varm sommar
Att höra regndroppar fullkomligt ösa ner
I väntan på att använda rösten
den som får dem att se mer

den

som

i

natten

vaggar

in

dem

tills

de

somnar




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-11 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP