Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappa Oskulden

Du sa att du tappade oskulden
Åh, vad kul
Grattis
Saknar du den?

Jag saknar den
Det gör inte du
Det är så bra så
Satan vad jag saknar

Ganska tidig
Nio år
Men ha det här klart
Jag ville aldrig ge den




Fri vers av Ariana Vos
Läst 545 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-11 22:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark, gripande, och tragiskt.

den själsliga oskuld tappas dock aldrig, som tjej är du det renaste och finaste som finns, som bör dyrkas, inget annat.
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ariana Vos
Ariana Vos