Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man ser någon och bara känner det där pirret men är för blyg för att gå fram


Väntar alltid på dig

Jag älskar dig på avstånd
Du är vacker i din kläning
Röd och grann om kinderna
Men jag vågar inte säga hej
Om du är tjej och jag är tjej
Då får man inte säga hej
Inte flirta och inte le
Jag ser dig där
Du sitter med korsade ben
I väntan på bussen
Kanske tar den dig till nya vägar
Kanske tar den dig hem
Och jag älskar dig
Bussen kommer
Du kliver på
Jag ser dig försvinna
Du är borta
Men jag sitter kvar
Väntar, väntar alltid på dig




Fri vers (Fri form) av Pon
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-12 22:54



Bookmark and Share


  Lejonhona
Otroligt fin!!!
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Pon