Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett natt hopkok


Ful

Om du tittar på mig
Så ser jag bort
Du får inte se
Hur ful jag är
Jag vill vara fin
Vacker som en blomma
Jag vill vara attraktiv
Men jag gömmer mig
Bakom en datorskärm
Inga leenden hos mig
Om jag var en saga
Skulle det inte bli
Ett lyckligt slut
Inget hon levde lycklig
I alla sina dagar
För ingen kan älska
Ingen kan älska
En sån som jag




Fri vers (Fri form) av Pon
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-17 01:08



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
En dikt full med tårar. Får lust att ge diktjaget en vänskaplig kram.
Livet är tungt. Men ingen är för ful för att älskas.
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Pon