Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets melodi



Det är sommar fåglarna sjunger
Rosorna blommar i vackra färger
Vinden är som en smekning

Vita måsar flyger skrattande runt
Barnen badar i havet stranden är lång
Vågorna kluckar mot klippornas kant

En segelbåt möter horisontens rödhet
Solen går ner men kommer snart åter
Man hör någon sjunga en glad melodi

En lekande hund vid vattenbrynet
Ungdomarna sitter vid lägerelden
Någon berättar spökhistorier

Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-13 16:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt..så härligt..
2012-08-07

  Ljusletaren
Svensk sommar ... vackert/ kram
2012-07-15

    Ken Cassel
En fin betraktelse ifrån dig, Lynxen :)

Gillas

Kramar

Ken
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP