Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evighet

schamanen spyr ut en revolver
två hagelgevär
och en stridsvagn

den kör jorden runt
på 80 evigheter

det räcker med en
för att lämna kroppen




Fri vers av Börje Larsson
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-13 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson