Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRI MAN I FRITT LAND

ängarna står i blom

regnmolnen har dragit förbi

hjärtat fylls av rikedom

bättre kan det inte bli

jag är en fri man

i ett fritt land

 

 

som en kalv på grönbete

lördagen är enbart min

med ett renat samvete

alltid och för evigt Din

jag är en fri man

i ett fritt land

 

 

 

bördorna jag ger till Dig

tillhör inte längre mig

större än min bräcklighet

är Din nåd och trofasthet

jag är en fri man

i ett fritt land

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    14/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-14 13:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och tänkvärt
2012-07-14

    ej medlem längre
Vackert Larz!
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP