Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svarta fjärilar


Sorgfjärilar

Svarta fjärilar med vingar med rakbladsvassa kanter,
de skär sönder mig och blir
röda av blodet. I mig flyger de för att skada mitt innre.
Sorgens fjärilar, med smärta

Mitt hjärta fyllt av styngn. Mitt hjärta så sårbart som från början var rent av oskuld




Fri vers av Heléne Knutsdotter
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-16 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heléne Knutsdotter