Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjlighetens delta

Ur blixtrande hjärtans oändliga styrka,
strömmar bultande knyten av helhet,
en magnifierad känsla att förfasa en konfunderad
- att modulera din tro uppför omöjlighetens delta.




Fri vers av Georg Möller
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-16 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller