Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många gånger tror man att ett fejkat leende löser alla problem, men är det sant? Ögonen är själens spegel, är det inte så man säger? När man inte mår bra, synns det - man måste bara titta ordentligt. Det är sällan som det verkar..


Hur är det?

Det är något med dina ögon,
Något som inte längre går att beskriva

Vad har du varit med om?

De utstrålar smärta och sorg.
Det gör så ont att se..




Fri vers av JenniferOlsson
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-17 07:07



Bookmark and Share


  träsnidaren
Det gör ont att läsa, men det är fruktansvärt bra!

Enkelt, naket och väldigt nära!
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

JenniferOlsson
JenniferOlsson