Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suck..

Vad skulle hända om jag rent ut sagt sa sanningen, att du är vacker?
Vad skulle hända då..

Det skrämmer mig,
att vara så osäker, och så förvirrad.
Så rädd för sanningen..

Jag har spenderat många timmar gråtandes,
undrades.

Vad händer med mig?




Fri vers av JenniferOlsson
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-06 23:16



Bookmark and Share


  Elisabeth Skoog
Fin!
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

JenniferOlsson
JenniferOlsson