Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okej

Allt är bra,
Stämmer det?
Eller är det något man bara säger för att det är enklare än att förklara?
Man kanske saknar tillit?

Varför är det så svårt att strunta i sin stolthet och bara säga hur det verkligen är..
Det är så svårt att lita på andra..




Fri vers (Spoken word/Slam) av JenniferOlsson
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-17 08:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En i allra högsta grad befogad frågeställning.
Själv brukar jag fråga "Ibland" när någon ställer den i mitt tycke meningslösa och slentrianmässiga frågan: "Är det bra?"
Andra gånger säger jag helt enkelt: "Nej".
Men jag är alltid ärlig.
Man blir inte populär då, men det känns bättre.
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

JenniferOlsson
JenniferOlsson