Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som är säkert

Det enda som är säkert
är Hans Ord
Jag skäms inte
över att jag tror
En trygghet
som ingen
kan ta ifrån mig
Jag har överlevt
mobbning och utfrysning
och blivit så mycket starkare
Han tröstade när allt
kändes hopplöst
Han visade mig ljuset
i det kolsvarta mörkret




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-17 13:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart, V H!
Ett starkt och trosfriskt vittnesbörd.
Matteus 24:35, Rom 12:2, 2 Tim 3:16-17.
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta