Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa, minns du?

Pappa, minns du?

Jag sade att jag älskade dig,
Jag sade att du var enda jag behövde,
Jag sade att du var min allra bästa vän.

Du sade att du älskade mig,
Du sade att jag var den enda du behövde,
Du sade att jag var din allra bästa vän.

Men när jag sökte din blick,
stirrade den bestämt på flaskan du höll i handen.

Pappa, minns du?




Fri vers av Evighet
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-19 17:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivet, men sorgligt...
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Evighet