Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

När dina ögonlock faller sig tunga,
möter du mörkret.

När mina ögonlock härjar vaket,
möter jag mörkret.




Fri vers av Evighet
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-23 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evighet