Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boken

ögat i månen
betraktar
ditt gamla hjärta

stryker under ditt namn
för att visa dig
nästa kapitel

den dag du vågar öppna boken




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-24 19:17



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
väl skaldat
2012-07-26

  Ingela Svenson VIP
Snyggt fångat i handen!
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson