Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är allt en lek

Han påverkar mitt inre
avsiktligt
enträget

ska jag lyssna på hjärtat
eller fly




Fri vers av Förundrad
Läst 440 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-25 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förundrad