Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar att älska dig


 

 

älskar att uppleva din närvaro

 

viska i mitt öra

det jag vill höra

vacker är sanningen

i vårt luftslott

 

du ger min längtan ro









Fri vers (Fri form) av SagaArt VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-07-25 16:51



Bookmark and Share


  Densen VIP
Kärlek röd, som färgen på den skönaste ros;)


Ord som man liksom blir lugn av på något vis;)

...luftslott eller inte!
2014-03-09

  ResenärGenomLivet VIP
Fint...tycker om dina ord.
2012-08-01

    Max Poisé
Jag viskar inte när jag hyllar denna text! Bravo!!
2012-07-29

  Katinka VIP
Superfin.
2012-07-25

    ej medlem längre
söt, ömsint och rolig text!*
2012-07-25

    ej medlem längre
Kul tjej!

- Viska i mitt öra det jag vill höra -

Bra! Snyggt!

Eller, - viska i mitt öra, det du vet att jag vill höra -
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP