Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tom Borelands dikthäfte)


Vandrar med Viking över klapperstensfälten

Heta dagar
blomsterdoften ligger tung
kvalmigt, solstekt
ej en vind som rör sig

Läser:

Friskt väder
vågor skvalpar, slår
fisk och hundar och fyrar
kallt vatten

och kärlek




Fri vers av vera gade VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-26 18:32

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Kärleken hänger här i luften, i uttryckets både positiva och negativa bemärkelse.
2012-07-27

  Larz Gustafsson VIP
Själva din dikt är uppfriskande.
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP