Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till och med månen var full


04.40

alla har gått hem
det var kväll för länge sen
ändå känns det sån värme
trots att jag ligger ensam kvar här i sängen




Fri vers (Fri form) av dunkar
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-28 04:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dunkar
dunkar