Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade Pärla, som betyder allt för mig.


Hon är hans Blod.

Hans kropp bränner
O han känner
Han känner törst
Han måste ha henne
Hon är det enda som släcker törsten
Botar hans smärta

Hög på hennes doft och lena hud,
känner han inget
Men så fort hon vänder sig om,
börjar det igen

Han börjar törsta igen
Törsta efter lyckokänslan
Törsta efter hennes kärlek
Utan henne blir han obetydlig
Obetydlig som ett hål

Hon är hans Blod




Fri vers av Bängel
Läst 552 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-17 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bängel
Bängel