Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

19 mars - den natten

Det var då jag hittade en gammal vän
Den kyssen den natten

Jag hittade något mer
Nånting som alltid legat längst ner

Det där som brände förut
Det vänder mig in och ut

Jag vill skrika och tjuta
Den där natten kommer aldrig att sluta




Fri vers av Bängel
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-05-16 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bängel
Bängel