Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här för att retas lite, slarvigt och hastigt skriven men den gav oss några skratt. Delar på berömmelsen med Anders (Andösh här på poeter)


Allas Våran Jens

Jens gjorde fyllemisstaget
Vi älskar honom alla ju
Men han har en svaghet
och hon är född nittiosju

En kväll i maj träffade de varann
På en vild och galen fest
Jens tyckte att hon var grann
Och han gjorde det han gör bäst

ref
Allas våran Jens
Han är ute efter de som ej fått mens
Jens begär kan ingen kuva
När fått syn på en vacker duva

Göm dina döttrar och söner
Nu är han ute ur sin bur
det hjälper inte med nå böner
Jens är kåt som ett djur

Det finns inga motgifter
Vi har testat både terapi o silvertejp
Inget hjälper mot hans djuriska drifter
You cannot escape!

ref
Allas våran Jens
Han är ute efter de som ej fått mens
Jens begär kan ingen kuva
När fått syn på en vacker duva

solo

Jens fann sin tröst
Hos en 97as bröst
Men dagen därpå
Kunde han ej förstå
Det kanske inte var så smart ändå...

ref
Allas våran Jens
Han är ute efter de som ej fått mens
Jens begär kan ingen kuva
När fått syn på en vacker duva




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Bängel
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-15 22:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, tragikomik, det tycker jag om!
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Bängel
Bängel