Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stjärnstopp<1


Pärlblåa Ögon

Pärlbåa Ögon som alltid gör mig trygg

Pärlblåa Ögon som alltid ser tillbaka på mig med kärlek

Pärlblåa Ögon som får mig att glömma verkligheten och leder mig in i en värld där allt är möjligt

Så nu har jag släppt taget
Jag har låtit mig sugas in i de Pärlblåa Ögonen för att stanna där föralltid

För säg mig, varför ska jag stanna kvar i en värld där allt är begränsat och har inget mer att erbjuda än ensamhet och sorg

När jag har dina Pärlblåa Ögon?




Fri vers av Bängel
Läst 406 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-19 21:24



Bookmark and Share


  tova nilsson
Mysig text :)
2009-05-19

  dunkar
Riktigt vacxkeret!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Bängel
Bängel