Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det täcker inte allt dumt jag gjort men en del. Öppnade mitt hjärta och lät lite komma ut, skönt att skriva av sig.


Brev till de sårade

Sitter här i min lilla vrå och skriver texter om det som vart
Flyter tårar bakom ögonen men de kommer aldrig fram såklart
Minns när vi tände eld på en sopkorg med hårspray
Det var mitt första möte med Polisen o det var helt okej
Det enda jag jag ångrar är att du inte var där
Hoppas du förlåtit mig när du läser det här

Jag mötte en gång en flicka på nätet
Hon velade vara en ängel o skippade käket
Sen lämna jag dig på ett skitstövell sätt
Jag gjorde dig illa o det är fan inte rätt
Det är något jag ångrar djupt
Hoppas du kan förlåta mig tillslut

Sen lämnade jag alla utan att säga adjö
Bosatte mig ensam på en öde ö
Bara jag och du ensamma i flera år
Jag var så lycklig, jag hoppas ni alla förstår
Jag ber om er kärlek, från hjärtat säger jag det här
Läs mina ögon, förlåt mig för allt dedär

Du var min Pärla på en öde strand
Jag sårade dig, vi grät mer än ibland
Sen försvann även min förälskelse i dig
Förstår om du hatar mig
Men jag ser in i mitt hjärta och plockar fram orden
Förlåt, kommer allttid älska dig, det behövs fler som dig på jorden

Du var min närmsta vän och min hemliga kärlek
Jag trodde att så länge vi hade varann skulle livet vara en lek
Men när du behövde mig som mest
Då stack jag utan att förklara med en enda gest
Min kärlek är inte längre hemlig och jag svär
Jag ska göra allt för att gottgöra allt dedär

Då var det dags för ditt förlåt
Jag kände kanske hat emellanåt
Men det var inte rätt att skicka dig ut
Nu är det iallafall slut
Förlåt, migsjälv
Jag har varit en riktig jävel




Fri vers av Bängel
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-16 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bängel
Bängel