Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven tillsammans med min egna underbara Anders (Andösh här på poeter)


Alkohol

Alkohol, du är så bra
du värmer både kropp och själ
du gör mig så gla
du gör att jag känner mig hel

när allting känns mörkt och kallt
och jag är trött på alla problem
får du mig att glömma allt
tar mig bort från detta system


alkohol, åh alkohol
jag vakna i en soluppgång
fast det var i en trappuppgång
alkohol, åh alkohol
jag har fått blodad tand
snälla ta mig in till land


Jag flyger omkring och snurrar
dyker ner i en okänd barm
vi stönar, stöter och rullar
de va de, tack för att du höll mig varm

du ger mig mod och styrka
Jag ger dig min själ
du är mitt hem, min kyrka
utan dig fryser jag ihjäl


alkohol, åh alkohol
det var en kort romans
tills jag vakna upp nånstans
alkohol, åh alkohol
jag har fått blodad tand
snälla ta mig in till land


Men när dimman har försvunnit
och jag börjar nyktra till
jag undrar vad jag vunnit
men tankarna står still

jag reser mig från gatan
på darrande ben
det är kallt som själva satan
och vad fan gör jag i Flen?


alkohol, åh alkohol
jag vakna i en soluppgång
fast det var i en trappuppgång
alkohol, åh alkohol
jag har fått blodad tand
snälla ta mig in till land


Alkohol, du är min gud
och jag är din profet
jag vill lyda dina bud
du är den enda, ja vet

nu är det slut
jag vill aldrig ha nå mera
slut med bakfylletjut
Oj är det redan freda




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Bängel
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-13 00:07



Bookmark and Share


  stella
Svart härlig humor. Flen...hahaha.
2011-05-13

    AA VIP
Tänkvärd och bra text.
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Bängel
Bängel