Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stjärnstopp<1


Sluta aldrig önska.

Jag önskade efter kärlek

Men min värld förblev tom

Jag såg bara ensamhet

Men så mötte jag dig

Dina ord gav mig kärlek

Dina läppar tog bort ensamheten

Dina ögon blev min nya värld

Vi i evigheten blev min nya önskan

Även om en önskan inte behövs för att vår kärlek ska hålla




Fri vers av Bängel
Läst 483 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-19 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bängel
Bängel