Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min jävla morgonångest




Jag längtar och hungrar innerligast efter:


Kärlek

Trygghet

Harmoni

Frid

Glädje

Inspiration

Sann gemenskap
Men jag vaknar kallsvettig, kroppen trött

och spänd efter vidriga drömmar

Ångesten strömmar genom mitt härjade väsen,

och jag grips nästan av panik, känner en

klaustrofobi i mitt liv... och måste djupandas

för att rida ut stormen, och jag ber till Gud

att lätta mina bördor, skingra mörkret inom mej,

och jag försöker leva som katterna; sorglösa, lyckliga,

i det enda som hjälper mej nu: kärleken




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-28 18:00



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Hur många förstår den smärtan !
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP