Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala med varandra







Tala med varandra
Möt varandra på riktigt

Mörkret är så kallt
Kärleken är så varm

Bryt illusionen om att
vi är isolerade separerade

Se varandra som en
del av den sköna naturen

Säj ja till det heliga livet
och rör vid varandra med ljus

Jag talar till dej om det
innerliga helande samtalet

Det som raserar och sen
bygger upp och tillrättaställer.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-07-30 18:59



Bookmark and Share


  Palett
Fin dikt med ett viktigt budskap
2012-08-01

  Rise Little One
vilka fina uppmaningar som kommer från ett gott hjärta
2012-08-01

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av dessa djuplodade och visa ord.
2012-08-01

  Michaela Dutius
En viktig uppmaning i skön poetisk form
2012-08-01

  Bo Himmelsbåge
...Åhh ... så sant, Johan, vi har betydligt lättare att rasera med våra Ord än att tillrättalägga och bygga upp ...! ... en MYCKET varm, innerlig, klok och helig Dikt ...! ... bokmärks ...! ... kram ... Bosse
2012-07-31

  mare VIP
Så sant, bra !
2012-07-31

    ej medlem längre
Fylls av styrka av dina ord...livsstyrka! Tack!
2012-07-30

  ResenärGenomLivet VIP
Viktiga ord...
2012-07-30

  walborg
Ärligt och fint
2012-07-30

    ej medlem längre
Ärligt & Moget & Livsnödvändigt
2012-07-30

    ej medlem längre
Otroligt livsbejakande och varm text. Gillar!
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP