Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pang

Rakt in i hjärtat
Inga masker, inga skal.
Ett möte, två själar, två väsen.
En tanke, två viljor, två öden.
En känsla.
Från ingenstans, till ingenvart, bara unikt
- och det som får världen att snurra




Övriga genrer av Suerte
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-02-06 22:24



Bookmark and Share


  Osram
Visst är det så... kärleken får världen att snurra, även om det var ett tag sen för mig. Fin dikt. Me like :)
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Suerte