Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Still standing

Så nu stövlar du rakt in i mitt liv igen – tror du
Förväntar dig en given plats
Har du någonsin haft det?

Ynkligt, så ynkligt
Vet inte vad som gör mest ont
Ditt svek eller ditt patetiska spel

Klarade av genrepet
Reprisen kostade mig nästan livet

I am still standing




Övriga genrer av Suerte
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-02-07 20:40



Bookmark and Share


    deep-K
Denna dikt är en mkt bra text enligt mej,Bra!
men för att jävlas lite så såg jag en kul grej, som man skulle kunna ändra på- Ditt svek eller ditt patetiska spel--- Ditt svek eller din patetiska lek.

Fast det är ändå JÄTTEBRA!
2006-02-08

  Ms Lovecraft
Erase and rewind...
2006-02-08

  Lola
I´m still standing
demanding
what´s good for me

...som Omar Lye-Fook sjöng en gång i tiden.
Power i detta alster! Yeah! Just det! Kom inte här och kom - igen!
Skön läsning.
Och du - buena suerte para ti.
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Suerte