Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mellanrummen

Kom hit och drick
med mej inatt älskling
jag vill drunkna i det röda

vi är fantastiska
ett i stunden
˜
berusningen
begärelsen
hänförelsen
mjuknandet 

kom hit och sjung 
för mej inatt älskling
jag vill glömma bort mej i orden

sjung livet
allt det vackra
˜
sorgen 

vemodet
värmen
hoppet

kom hit och ljug 
för mej inatt älskling
och säg att allting ordnar sig

läs sagor
de ändlösa ljusa
˜
självklarheten

meningsfullheten
odödligheten
kärleken

kom hit och älska
med mej inatt älskling
jag vill känna att vi lever

vi är utan början
och utan slut
˜
hudlösheten
enligheten
innerligheten
fullkomligheten

kom hit och sov
med mej inatt älskling


jag vill inte vakna ensam.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 710 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2012-08-27 20:09



Bookmark and Share


  DominiQueen
Gud så vackert
lade den som ett litet vackert bokmärke i mina skatter av sköna ord
Verkligen ord som andas hjärtats nakna längtan och kärlek.
TACK
2015-07-08

    Max Poisé
Definitivt tillbaka med fantastiska ord som mjukt lägger en önskan av yttersta mening!
2012-08-31

    ej medlem längre
..."jag vill drukna i det röda" ... Vackert skrivet.
2012-08-31

    ej medlem längre
vackert så
2012-08-30

  alldamageinside
Väldigt vackra rader, sparas!
2012-08-30

  bittemi VIP
Intensiv, levande och mycket vacker!
2012-08-30

  Blåbäret
underbart förlorat av orienteringen i mellanrummen
mellan längtan och passion
intensivt framfört och begärligt önskat
2012-08-29

  lisa"puzzle"svensson
väldigt fin och innerlig!
2012-08-28

  ULJO
Fint förmedlat om kärlek och lite stänk av melankoli.
2012-08-28

  Yrre VIP
Härlig text detta, så full av kärlek!
2012-08-28

  Magica VIP
Melankoliskt, vackert och vemodigt.
2012-08-28

  alvan
En längtan så vacker... Gillar!
2012-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fin läsning du bjuder på...
2012-08-27

  Ninananonia VIP
Vackra tankar i dessa mellanrum ...
2012-08-27

    ej medlem längre
Vacker längtan, starka känslor....bitterljuvt!
2012-08-27

  Maiah VIP
vackerheten, närheten....gillar denna verkligen jättemycket. En fin balans och rytm som får orden att leva....
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP