Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linnea

Du gillar henne
Det gör jag också
De flesta gör det
Det är inte så konstigt

Hon gör mig så sorgsen
När jag iakttar
Hon påminner om allt
Som jag aldrig kan bli

Självsäker och glad
En aning barnslig
Hälsosamt pervers
Och så otrolig god

Hon klarar av dig
Det säger väl allt
Vågar till och med
Knacka på din dörr

I mina mörka stunder
Så påminner hon
Om det jag avskyr
Det som är min kärna

Det är inte hennes fel
Men det är där
Ett sönderslitet sinne
Och hjärtlös galenskap




Fri vers av Ariana Vos
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-31 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariana Vos
Ariana Vos