Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den svenska sommaren...


Åh, Sommar

Sommar, åh vad man längtar
Sommar, åh vad man blir besviken
Sommar, åh kom med värme
Sommar, åh vad jag fryser

Varje år är det samma sak
Dyra jordgubbar, kalla bad, en regnig midsommar
Varje år händer samma sak
Bränner sig i solen, får myggbett, sand överallt

Sommar, du kom lite sent
Sommar, du gick lite tidigt
Åh, sommar
Jag längtar redan till när du kommer nästa år igen!




Fri vers av Ivelajn
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-31 22:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja,så är sommaren...men man får ta vara på det som ändå är bra med den...
2012-07-31

    ej medlem längre
Ärligt & gulligt
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ivelajn
Ivelajn