Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har skrivit tre dikter på samma tema, detta är den andra


Kära Vän


Kära vän, du är mig en kär vän
Du lägger din arm om mig
och jag tycker om det
Är det för att det är du?
Är det för att du är mig en kär vän?

Vackra ord, du ger mig vackra ord
Du smeker mitt hår
och jag tycker om det
Är det för att det är du?
Är det för att du är mig en kär vän?

Kul igår, vi hade kul igår
Du saknar mig
och jag saknar dig
Är det för att det är du?
Är det för att du är mig en kär vän?

Kära vän, håll om mig, smek mig, kyss mig
du är mig en kär vän
den allra käraste




Fri vers av Ivelajn
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-03-06 23:17



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Ibland kan man plötsligen finna sig stå o se på den som varit en så nära vän - i en helt ny dager, med helt nya känslor, som man inte vet vad de är, och ifall de är besvarade, eller om personen gör så för att man är just vänner...

aldrig lätt... och det är så välfångat i denna dikt...
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ivelajn
Ivelajn