Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGNBÅGE

En grå dag
kan i sin enkelhet
innehålla färg

Du håller i penseln
och väljer färger

Du måste våga
Du måste ha modet

Modet att skapa en regnbåge
så att hela världen ser




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-01 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP