Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÄTTSTUGEPOESI

Sen ankomst
Kläderna faller till marken
Höga diskussioner

Ett dödsskrik skär genom rummet
En duns och sedan tystnad

Röd är kulören som
färgar alla kläder röda

Allt för att en person
kom för sent till sin
tvättid i tvättstugan

Hade glömt att upptäcka att det var
en röd strumpa kvar
i den tvättamskin som
skulle köra vittvätt





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-01 16:55



Bookmark and Share


    ordskalv
Så många gånger det hänt. Alltid lika sorgligt varje gång.
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP