Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insomina (ej självbiologisk)


The Beast

The Beast

In my arms she lays,
bloodstained sheet.
I realise what I\'ve done,
The corpse falls to my feet.

The everlasting hunger,
I cannot satisfy.
It\'s the beast,
which I can\'t deny.

Infesting my body,
taking my mind.
Making my essence,
unable to find.

I try to escape,
knowing it will fail.
The beast is me,
chaseing my own tail.

Morning breaks,
Light flowing in like a stream.
I wake up with scream,
knowing it all was a dream.

It\'s still inside of me...




Fri vers av Gabriel
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-02-07 00:43



Bookmark and Share


  murvel
Grymma dikter gabbe är fortfarande chockad visste inte att du skrev säger bara wow, mina dikter framstår som en barnlek i jämförelse till dina najs.pusshaj
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Gabriel
Gabriel