Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Talar för sig själv.


Svartsjuka

Föråldrade i dina minnen,
förtär de mina sinnen.
Våra ord av falskhet blandas till ett spel,
vi båda är del av, fast känns så fel.

Omedvetet faller jag ner i ett hål,
där svartsjukan omfamnar mig med detta enda mål;
Stanna på botten i evig tid,
utan att någonsin finna frid.

Jag skulle ha stannat om inte så,
det berörde sig om två.
Klättringen påbörjas,
svartsjukan avslutas.

En onödig känsla för ett redan så lyckligt par,
ska förintas så att den ingen skada tar.
Evigt förhållande får bäst framtid,
då svarsjukan försvinner för alltid.




Fri vers av Gabriel
Läst 544 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-05-16 23:37



Bookmark and Share


  lovisaB
Vacker och sann!
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Gabriel
Gabriel