Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter det omöjliga möjliga

Jag vill aldrig sluta älska dig
fasten alla andra vet att vi älskar

Jag vill vara i din famn
trots att jag vet att du omfamnar andra

Jag vill aldrig sakna dig
Du vill alltid vara med mig

Jag vill ha dig vid min sida
Du älskar att gå på led

Jag vill vara din
trots att du aldrig kommer förbli min




Fri vers av eldkastare
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-02 13:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må du få alt du vill, samt ännu mer

Fint skrivet
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare